Vi hjælper dig med at tage kontrollen over din karriere og økonomi

Vores historie

Idéen til Boovot (oprindeligt "Financial Confidence") opstod, da Desirée Ballegaard efter mange år i corporate-virksomheder ønskede at vende 180 grader og udelukkende hjælpe private med at opnå deres drømme, i stedet for at fokusere på profit til investorer.

I modsætning til andre lande er der i Danmark langt mindre tradition for, at private opsøger en uvildig rådgiver – og det er synd, for der er penge at vinde. Hos Boovot er vi 100 % uafhængige og ikke bundet af aftaler med fx banker, realkreditinstitutter, ejendomsmæglere eller lignende. Til gengæld ved vi, hvordan man bedst forhandler med dem! Med sine mange års rådgivningserfaring sidder Desirée klar til hjælpe dig med at tage kontrol over din økonomi.

I 2019 skiftede vi navn til Boovot, og vi har udvidet teamet og produktporteføljen til nu også at tilbyde karriererådgivning. Det er nemlig ikke kun udgifter og lån, der har indflydelse på ens økonomi, men også indtægten – og den er direkte forbundet til karrieren.

Vi vil gerne hjælpe dig med at opnå alle dine drømme; og der er flere knapper, man kan skrue på. Det er ikke så svært, som du måske tror.

Hvorfor hedder vi Boovot?

Boovot er et opdigtet navn, som vi har tildelt vores maskot: flodhesten Boovot. Vi har valgt en flodhest, da denne er rolig, robust og handlekraftig. Det er kvaliteter, vi gerne vil give videre til dig og dit liv.

Mød vores team

...

Desirée Ballegaard

Direktør / Finansiel rådgiver

...

Christina Petersen

Kommunikationsmanager

Virksomhed

Skal du bruge en pakkeløsning til at hjælpe dine medarbejdere videre?
Så ring til os og få et tilbud.

+45 71 99 24 53